Skinexpert – Skincare, jouw advies op maat

Great skin doesn’t happen by chance. It happens by appointment.

Persoonlijke aanpak.
Eerst gaan we de huid normaliseren met vitaminen. Vervolgens wordt de huidconditie doelgericht behandeld. Om tot slot onze huid te beschermen.

Ik ben een skinexpert die werk vanuit een totaal concept. Met een skintake gesprek bespreken we samen de noden van jouw huid. We kunnen werken op zowel hydratatie, vette of gevoelige huid. Maar ook op acné, couperose, rosacea, pigmentatie en anti-aging.
Door de huid van binnenuit te ondersteunen en vanbuiten uit te versterken kunnen we optimale resultaten bekomen voor de conditie van jouw huid. We werken samen een traject uit om te bouwen aan een mooie, stralende en gezonde huid.

Levenslang een mooie huid.
Environ Skin Care biedt de beste huidverzorgingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn om de huid een leven lang mooi te houden. Want je hebt maar één huid. Draag er goed zorg voor.

Environ maakt gebruik van de kracht van de wetenschap om producten te ontwikkelen die een daadwerkelijk verschil maken voor de huid.
De unieke wetenschap van Environ omvat:

  • Vitamine A+Complex™
  • Vitamin STEP-UP SYSTEM™
  • Unieke zonbeschermingsfilosofie
  • Electro-Sonic Ionzyme DF Technology
  • Cool Peel® Technology
  • Micro-Needling Technology

Nutricosmetics voor een gezonde huid.
Advanced Nutrition Programe formuleert voedingssupplementen die de huid van binnenuit ondersteunen. Op basis van grondig wetenschappelijk onderzoek ontwikkelt Advanced Nutrition Programme krachtige en innovatieve formules, met voedingsstoffen die nooit eerder werden gecombineerd. De kracht van de huidsupplementen zit in de synergie tussen de voedingsstoffen, die de huid zichtbaar verandert. Het gamma van Advanced Nutrition Programme bestaat uit twee categorieën: supplementen voor de dagelijkse gezondheid van de huid en supplementen voor specifieke huidcondities.

Advanced Nutrition Programe is gebaseerd op vier basisprincipes.

  • KRACHT
  • ZUIVERHEID
  • PRODUCTIE
  • VERPAKKING

ENVIRON
Eerste consultatie

Discovery Treatment

Je eerste Environ gelaatsbehandeling. Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

90 minuten – € 95,00

electro-sonic
ESSENTIAL behandelingen

Helpen meer te leveren van wat de huid nodig heeft, waar ze dat het meest nodig heeft.

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

ESSENTIAL BEHANDELINGEN:
– Youth Reset
– Moisture Boost
– Comfort Calm
– Radiance Reveal
– Vitamin Touch (zonder DF)

60 / 90 minuten – vanaf € 80,00 – € 145,00

electro-sonic
FOCUS-ON behandelingen

Richt zich op specifieke zones. Perfect voor als er weinig tijd is.

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddelijk worden aangepakt.

FOCUS-ON BEHANDELINGEN:
– Frown
– Eye
– Texture
– Even Tone
– Body Profile (gelaat & lichaam)

45 minuten – € 75,00

Environ
COOL PEEL®
behandelingen

Voor een niet-invasieve, intelligente huidvernieuwing.

De unieke Cool Peel® Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

COOL PEEL® BEHANDELINGEN:
– Youth Renew
– Moisture Boost
– Deep Cleansing
– Bright Recovery
– Blemish Control
– Vibrant-C Micro peel

75 minuten – € 110,00

Op maat gemaakt
JOUW HUID, MIJN ZORG

Weet je niet goed waaraan beginnen, of wat je huid nodig heeft?

Met mijn expertise geef ik je een eerlijk advies.
Een goede en juiste huidverzorging begint met een correcte huidanalyse.

Samen bekijken we welke behandeling voor jou van toepassing is. Waar jouw huid nu écht nood aan heeft.

Boek nu jouw DISCOVERY – Quick Treat of Full Experience voor een kennismaking, met aangepaste behandeling én eerlijk verzorgingsadvies voor thuis.

60 / 120 minuten – vanaf € 80,00 – € 145,00

Advanced Nutrition Programme
VOEDING VOOR JE HUID

De voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme zijn specifiek ontwikkeld voor je huid, haar en nagels. Het verouderingsproces begint vanbinnen. Je huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is daarom even belangrijk als wat je op je huid aanbrengt.

Samen met de juiste verzorgingsproducten voor thuis en de juiste voedingssupplementen zorgen we voor een mooie, stralende huid. Van binnenuit en vanbuiten uit.

Boek een adviesgesprek om te starten met het Advanced Nutrition Programme.


Bij Isabelle voel je je vanaf het eerste moment thuis. Wat ik enorm belangrijk vind. Niets zo vervelend dan je ongemakkelijk voelen.

Na je gelaatsverzorging voel je je relaxed, stralend, goed in je vel, en mooi. Ik boek ook altijd een browshaping erbij. Dan heb ik alles in 1 keer.

Ik ben vaste klant! Aanrader!

Anika V.


Wil jij een mooie, stralende en gezonde huid?