Wedding – Bridal, Make Up & Events

The Big Day, your Wedding Day.
Het is belangrijk dat jouw look een geheel vormt. En ook dat je steeds jezelf blijft. Door de jarenlange ervaring in de bruidswereld en als make up artist zal ik ervoor zorgen dat jouw mooiste gelaatstrekken naar voren komen. Natuurlijk zorg ik ervoor dat jouw look de hele dag perfect blijft zitten.
Ik doe niets liever dan meewerken op deze dag en ervoor zorgen dat jouw eigen schoonheid meer naar voren komt zodat je kan stralen op de mooiste dag in je leven.
Door mijn persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat je geen stress ervaart op jouw grote dag. Zodat je fris en monter ‘Ja, ik wil’ kan zeggen.

Wil jij jouw mama, zus, schoonzus, getuige ook bij deze beleving?
Dan worden ze mee ondergedompeld zodat ze ook helemaal zichzelf kunnen zijn en zo jou kunnen begeleiden naar het altaar.
Maar maak je geen zorgen, all eyes on you. 🙂

International Bride to Be.
Trouw jij in het buitenland? Lucky you!
Ook hier heb ik reeds ervaring in. Voor al jouw Pre-Bridal Party, Wedding Day, Day After Pool Party kom ik ter plaatse.
Vraag vrijblijvend jouw offerte aan.

Jouw feest, jij straalt
Wil jij stralen als de zon op jouw feest? Of ben je eerder iemand die net dat klein likje zelfvertrouwen nodig heeft? En niet weet waaraan beginnen.
Bij mij kan je terecht voor ieder soort look. Van Naturel tot Glam. Of glitter all the way.

Advies op maat
Wil jij weten hoe jij jezelf dagdagelijks kan laten stralen? En dit slechts in enkele minuten omdat het ’s morgens net wat sneller moet gaan.
Tijdens de advies sessie overlopen we alle stappen voor een mooie stralende look die past bij jouw karakter en uitstraling. Dit kan in een 1-op-1 sessie. Of per 2 in het Instituut.

Workshop aan huis
Wil je liever een gezellige namiddag of avond met vriendinnen, dan komen we een leerrijke en sfeervolle workshop aan huis geven. Dit met max. 6 personen voor de kwaliteit hoog te houden.
Ik geef handige tips & tricks om het jezelf makkelijk te maken, maar ook om het beste van jezelf naar boven te halen.


Super merci voor mijn trouw make up. Het was top! Je bent echt een artiest! Iedereen was dan ook zeer tevreden met hun haar en make up, ik het meeste! En na ettelijke uren, en liters zweet zat alles nog steeds perfect.

Claudia V.